My wishlist

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist

Reklamacija ili vraćanje robe sr

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo garantovati potpunu saglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na ekranu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na povrat odnosno reklamaciju kupac gubi i u slučajevima neovlašćene dorade proizvoda ili zahvata na proizvodu od strane treće neovlašćene osobe.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom molimo vas da nas obavestite na e-mail adresu info@baragoni.com. Troškove povrata robe snosi prodavac isključivo u slučaju lošeg kvaliteta proizvoda, dok u ostalim slučajevima troškove povrata snosi kupac. Po prijemu robe Baragoni. će vratiti celokupan iznos novca ili će zameniti oštećeni proizvod.

Rok za povrat je 14 dana od dana prijema na adresu Bulevar kralja Aleksandra 130.

Kupac ima pravo vratiti proizvod u sledećim slučajevima:

  1. isporuka proizvoda koji nije naručen
  2. isporuka oštećenih proizvoda, a oštećenja su nastala zbog loše manipulacije prilikom isporuke.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakovane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu.

Izjavu o saobraznosti možete preuzeti ovde:  Izjava o saobraznosti.

ABOUT BARAGONI

We are driven by our neverending ambition to discover new aesthetic horizons and design lavish creative expressions. Tailored to awe and dazzle, our handbags allow you to carry so much more than just what’s inside.

Read more

Media articles

Contact us

Contact Form Demo (#3)

* Required

© 2024 Baragoni Zlatara Andrejević - All rights reserved.

Developed by:    Fullo