My wishlist

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist

Kako kupovati sr

U Internet prodavnici baragoni.com je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici baragoni.com
U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte.

Baragoni će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa članom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Baragoni može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice baragoni.com ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u firmi Baragoni, a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.
Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

CENE

Sve cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om. Pri kupovini važe cene u trenutku naručivanja. Cene važe do objave novog cenovnika u Internet prodavnici baragoni.com.
Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet prodavnici su objavljeni na Internet stranici baragoni.com.
Navedene cene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na drugim prodajnim mestima.

ABOUT BARAGONI

We are driven by our neverending ambition to discover new aesthetic horizons and design lavish creative expressions. Tailored to awe and dazzle, our handbags allow you to carry so much more than just what’s inside.

Read more

Media articles

Contact us

Contact Form Demo (#3)

* Required

© 2024 Baragoni Zlatara Andrejević - All rights reserved.

Developed by:    Fullo